Cerro El Manzano (berg i Chile, Región Metropolitana de Santiago)

Cerro El Manzano är ett berg i Chile. Det ligger i provinsen Provincia de Melipilla och regionen Región Metropolitana de Santiago, i den södra delen av landet

United States Away MORRIS 9 Jerseys

United States Away MORRIS 9 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, 50 km väster om huvudstaden Santiago de Chile. Toppen på Cerro El Manzano är 1 119 meter över havet, eller 88 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 1,5 km.

Terrängen runt Cerro El Manzano är huvudsakligen kuperad, men norrut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 459 meter över havet, 2,7 km norr om Cerro El Manzano. Närmaste större samhälle är Casablanca, 17,7 km väster om Cerro El Manzano. I trakten runt Cerro El Manzano finns ovanligt många namngivna klippformationer och berg.

I omgivningarna runt Cerro El Manzano växer huvudsakligen savannskog. Runt Cerro El Manzano är det ganska glesbefolkat, med 35 invånare per kvadratkilometer. Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 16 °C. Den varmaste månaden är januari, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är juli, med 7&nbsp custom sports jerseys;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 393 millimeter. Den regnigaste månaden är maj, med i genomsnitt 104 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 1 mm nederbörd.