Bukit Batuensambang

Bukit Batuensambang är ett berg i Indonesien enzyme meat tenderizer. Det ligger i provinsen Kalimantan Barat, i den nordvästra delen av landet, 1&nbsp football uniforms for kids;000 km nordost om huvudstaden Jakarta. Toppen på Bukit Batuensambang är 1 344 meter över havet.

Terrängen runt Bukit Batuensambang är kuperad norrut, men söderut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 700 meter över havet, 1,0 km öster om Bukit Batuensambang. Trakten runt Bukit Batuensambang är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Det finns inga samhällen i närheten. I omgivningarna runt Bukit Batuensambang växer i huvudsak städsegrön lövskog. I trakten runt Bukit Batuensambang finns ovanligt många namngivna berg.

Tropiskt regnskogsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 21 °C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är december, med 19 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 4 156 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 534 mm nederbörd, och den torraste är juni break proof glass water bottle, med 220 mm nederbörd.