The Simpsons (sæson 2)

Den anden sæson af tv-serien The Simpsons blev første gang sendt i 1990 og 1991.

Bart dumper en test og får at vide, at han får en sidste chance til at bestå en test, ellers bliver han nødt til at gå et år om. Bart prøver at få klassens geni Martin Prince til at hjælpe ham glass bottle distributors, men efter det slår fejl, beder Bart til Gud om hjælp. Den nat bliver Springfield ramt af en snestorm, og skolen lukker, hvilket giver Bart en ekstra dag til at læse på lektien. Til trods for et desperat forsøg, dumper han testen. Imens han græder, nævner han en historisk begivenhed, og Mrs. Krabappel noterer at Bart har brugt praktisk viden, og lader ham derfor bestå.
Gæstestjerne: Marcia Wallace running belt.

Homer får hår på sine skallepande på gund af produket Dimoxinil!! Og pludslig går alt MEGET bedre for ham!! Mr. Burns (Hans Chef) bliver også meget galdere for ham og forfremmer bottle for water! Det bliver Smithers desværre ikke så glad for Orange Runner Waist Pack, og tjekker Homer’s konto og finder ud af at han harr lånt penge af penge af Mr. Burns (Uden at spørge ham naturligvis)